Hypnose uitleg
Hypnose een uitleg


Hypnose wordt door veel mensen nog wel eens in verband gebracht met Show en Magie.


Gelukkig horen we steeds vaker, met dank aan, vele organisaties, de media en de medische wereld, dat hypnose in de reguliere geneeskunde met passie omarmd wordt. Diverse ziekenhuizen zetten het inmiddels  in voor vele doeleinden met wonderbaarlijke resultaten.


Jouw ‘computer’ heeft immers een probleem toegelaten of zelfs gecreeerd, en kan het dus ook weer resetten.


Hypnose bestaat echt. Toch wordt er nog steeds met argusogen naar gekeken, misschien doordat de meeste mensen niet weten hoe het nu exact werkt.


De eenvoudigste versie is dat je onderbewustzijn dingen in het lichaam en in de geest direct kan uitvoeren en permanent kan veranderen wanneer jouw verstand (bewustzijn) even buitenspel gezet wordt en dus laat gebeuren wat er gebeurt.


Hypnose is niet gevaarlijk. Het is een toestand waar wij geregeld in verkeren. Denk maar aan het autorijden en dan het feit dat je "ineens" beseft ergens te zijn, terwijl het lijkt alsof je een heel deel van de route hebt gemist.... Of je bent heel intens een boek aan het lezen en vergeet alles om je heen, je hoort niet dat iemand je wat vraagt, je hebt de tijd niet meer in de gaten... Of je bent een film aan het kijken en gaat helemaal op in de film....